Οδυσσέας Σταμούλης: Το πτυχίο στα 52, η εξαφάνιση από τους «2 Ξένους» και οι οικονομικές δυσκολίες


Οδυσσέας Σταμούλης: Το πτυχίο στα 52, η εξαφάνιση από τους «2 Ξένους» και οι οικονομικές δυσκολίες


Διαφ.

Οδυσσέας Σταμούλης: Όσα δεν γνωρίζατε για τον Έλληνα ηθοποιόΤον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές «Δύο ξένοι» και «Dolce Vita». Ο λόγος για τον Έλληνα ηθοποιό, Οδυσσέα Σταμούλη. Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Για τον αδελφό του Ισίδωρο έχει δηλώσει: «Μοιάζουμε στο ότι είμαστε παιδιά των ίδιων γονιών, μοιάζουμε πολύ στην εμφάνιση, εξωτερικά, έχουμε το ίδιο πάθος για πολλά πράγματα, όπως το θέατρο. Διαφέρουμε στο ότι εγώ, ίσως υπήρξα λίγο πιο ατίθασο νιάτο, σε κάποια πράγματα, γιατί κι αυτός δεν ήταν ήσυχος, δεν μπορώ να πω. Ο Ισίδωρος, ήταν και είναι παιδί πιο οργανωμένο από μένα. Συμβουλές δεν μου έδινε, εξέφραζε τη διαφωνία του ή τη συμφωνία του σύμφωνα με αυτά που έκανα».

«Η υποκριτική μου προσφέρει εσωτερική γαλήνη»

Για την υποκριτική έχει δηλώσει: «Δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά βαθιά αγαπημένος, δηλαδή πέρασε το στάδιο του έρωτα, της συνήθειας, κι έμεινε η απόλυτη αγάπη που δίνει γαλήνη, αλλά νοηματοδοτεί κιόλας όλη μου τη ζωή. Αφού της δίνω τόση αγάπη και μου επιστρέφει εσωτερική γαλήνη, πρέπει να είμαι ευχαριστημένος», είχε πει στο «Λοιπόν».

Οδυσσέας Σταμούλης: Το πτυχίο στα 52, η εξαφάνιση από τους «2 Ξένους» και οι οικονομικές δυσκολίες

Η προσωπική ζωή του Οδυσσέα Σταμούλη και οι οικονομικές δυσκολίες

Υπήρξε παντρεμένος με τη συνάδελφό του, Κάτια Νικολαΐδου, ενώ έχει έναν μικρό γιο. Σήμερα, δηλώνει καλά στα προσωπικά του, ενώ προτεραιότητά του είναι το παιδί του.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η πατρότητα είναι ο πιο σημαντικός ρόλος «ο πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών. Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω».

«Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νόμου», ανέφερε για την πρώην σύντροφο του.

«Τα βγάζω με δυσκολία πέρα»

«Οι σημερινές απολαβές επί το πλείστον είναι χαμηλές, έως ανύπαρκτες. Κι εγώ με δυσκολία τα βγάζω πέρα. Το παλεύω. Δεν μπορούμε άλλο να το αφήσουμε να πηγαίνει έτσι. Όλοι οι κλάδοι κάτι κάνουν. Κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς, έχει αναφέρει στο «Λοιπόν». Σε άλλη συνέντευξη την περίοδο του lockdown έχει αποκαλύψει: «Από το κομμάτι του πολιτισμού δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν αναρωτιέται κανείς πώς ζούμε… εγώ έφτασα πολλές φορά στα όρια, με στηρίζουν οι δικοί μου άνθρωποι».

Οδυσσέας Σταμούλης: Το πτυχίο στα 52, η εξαφάνιση από τους «2 Ξένους» και οι οικονομικές δυσκολίες

«Δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι»

Στο «Mega Καλημέρα» έχει πει σχετικά: Δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι. Ακόμα και με καλά χρήματα. Ανατριχιάζω μόνο που το λες». «Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία ανέχεται τα ριάλιτι, είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα».

Το πτυχίο φιλοσοφικής

«Πήρα πτυχίο φιλοσοφικής στα 53 μου. Χρώσταγα για 30-40 χρονιά ένα μάθημα», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: