Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται: «Το ότι δεν μεγάλωσα με τη μητέρα μου ήταν μία πρώτη απόρριψη στη ζωή μου»


Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται: «Το ότι δεν μεγάλωσα με τη μητέρα μου ήταν μία πρώτη απόρριψη στη ζωή μου»


Διαφ.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Μια εκ βαθέων συνέντευξηΟ αγαπημένος ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, μίλησε στην εκπομπή «DOT». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και για την σχέση με τους γονείς του και την καριέρα του. Πάμε να δούμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε στην Γωγώ Αυγερινοπούλου για την προσωπική του ζωή, την παιδική του ηλικία αλλά και για τη σχέση με τους γονείς του.

«Η οικογένειά μου ήταν υποστηρικτική σε ό,τι ήθελα να κάνω. Το 1995 ζούσα στην Αγγλία, και η Αγγλίδα γιαγιά μου, να είναι καλά εκεί ψηλά που είναι, μου είπε να πάω σε μια οντισιόν που διάβασε σε μια αγγελία στην εφημερίδα. Κέρδισα τον ρόλο και τότε αν και πολύ μικρός κατάλαβα τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Το ξεκίνημα της καριέρας μου είχε σκαμπανεβάσματα και φουρτούνες, αλλά δεν το είπα ποτέ. Από την άλλη πλευρά, ήμουν και πολύ τυχερός γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο είχα πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου», δήλωσε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται: «Το ότι δεν μεγάλωσα με τη μητέρα μου ήταν μία πρώτη απόρριψη στη ζωή μου»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αποκάλυψη για τη μητέρα του

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν τεσσάρων ετών και έτσι μεγάλωσε με τον πατέρα του.

«Το ότι δε μεγάλωσα με τη μαμά μου ήταν μια πρώτη απόρριψη στη ζωή μου. Βέβαια, δε βάζω αυτό το πρόσημο στη μητέρα μου. Αγαπάω πολύ το γυναικείο φύλο. Λατρεύω τις γυναίκες. Οι γυναίκες είναι τα πιο όμορφα πλάσματα στον πλανήτη», πρόσθεσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Κλείνοντας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε στο μοναδικό πράγμα που τον αγχώνει πλέον στην ζωή του, λέγοντας: «Κάθε φορά είμαι καλύτερος από το χειρότερο κομμάτι του εαυτού μου. Δεν ανταγωνίζομαι κανέναν ηθοποιό. Λατρεύω και εκτιμώ όλους τους Έλληνες ηθοποιούς. Μαθαίνω από όλους αυτούς. Το μόνο πράγμα που με αγχώνει είναι το αν θα ξυπνήσω αύριο το πρωί. Δε διαχειρίζομαι τόσο εύκολα το κομμάτι της έκθεσης στην προσωπική μου ζωή. Θα ήθελα η ζωή μου να είναι ζωή μου, με κάνει να νιώθω ασφάλεια και ηρεμία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: