Μαθεύτηκε το αληθινό ποσό 28 χρόνια μετά: Τόσα έπαιρνε για 1 επεισόδιο ο σκύλος στους Μεν και Δεν, η αποκάλυψη


Μαθεύτηκε το αληθινό ποσό 28 χρόνια μετά: Τόσα έπαιρνε για 1 επεισόδιο ο σκύλος στους Μεν και Δεν, η αποκάλυψη


Διαφ.

Εντυπωσιάζουν τα χρήματα που έπαιρνε τελικά ο σκύλος που συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Μεν και Δεν».Η Άννα Κουρή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις σειρές που έχει συμμετάσχει, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και την επιτυχία των «Μεν και Δεν».

Η ηθοποιός μίλησε δήλωσε αρχικά για την εμφάνισή της: «Μεγαλώνω, μπορεί να μην είμαι και ίδια, αλλά δεν έχει αλλοιωθεί και πολύ η εξωτερική μου εμφάνιση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέατρο και χαρακτήρισε «απάνθρωπο» να παίζουν οι ηθοποιοί, ενώ προηγουμένως μπορεί να έχουν χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο.

«Έπαιξα θέατρο μετά την κηδεία του πατέρα μου, έτρεχαν τα δάκρυα στη σκηνή και γύριζα την πλάτη μου. Μετά από τόσα χρόνια στο θέατρο, το θεωρώ απάνθρωπο να παίζεις όταν χάνεις τον άνθρωπό σου, δε θα το έκανα σήμερα, θα έλεγα πως δεν αντέχω», τόνισε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ύστερα, στο διάσημο σκυλάκι της σειράς «Μεν και Δεν», την Τερέζ. «Υπήρξε μια περίοδος που δεν είχα σκύλο. Όταν πέθανε και ο γιος της Τερέζ, για δύο χρόνια δεν είχαμε σκύλο, ήταν πολύ βαρύ το πένθος μας. Η Τζόυς Ευείδη έκανε την πρόταση να μπει η Τερέζ στους “Μεν και Δεν”. Η αμοιβή της Τερέζ ήταν ένα κολπάκι για να μου αυξήσουν τον μισθό. Η Τερέζ έπαιρνε 10.000 δραχμές το επεισόδιο», είπε.


Τέλος, για τα νούμερα της τηλεθέασης δήλωσε: «Οι “Μεν και Δεν” έκαναν πάνω από 50% τηλεθέαση, αλλά τότε δεν είχαμε την αίσθηση της επιτυχίας. Στο “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” μας πίεζαν από την παραγωγή και μας έλεγαν ότι τα νούμερα δεν είναι καλά, ενώ κάναμε 25% και 30%, που τώρα είναι καταπληκτικά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: