Όχι… θα κάτσει να σκάσει ο Ντέμης: Τα άλλαξε όλα μετά το διαζύγιο με την Βανδή, σούσουρο με την εμφάνισή του


Όχι… θα κάτσει να σκάσει ο Ντέμης: Τα άλλαξε όλα μετά το διαζύγιο με την Βανδή, σούσουρο με την εμφάνισή του


Διαφ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή ήταν σε σχέση με την Φανή Σπυριδάκη αλλά πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας ήταν ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, όμως η σχέση τους δεν άντεξε.Ντέμης Νικολαΐδης: Τα άλλαξε όλα

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν δείχνει να πτοείται και έτσι εμφανίστηκε την Κυριακή αρκετά ανανεωμένος, ευδιάθετος και χαρούμενος και γενικά έδειχνε άλλος άνθρωπος.

Advertisement

Η ανανεωμένη εμφάνιση του Ντέμη Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό

Φυσικά σημαντικό ρόλο σε αυτήν του την διάθεση έπαιζε και το γεγονός ότι σε αυτήν του τη δημόσια εμφάνιση επισκέφθηκε το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν το προσδοκώμενο για τον Ντέμη μιας και η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 1-3 από τον Ολυμπιακό ο πρώην ποδοσφαιριστής αλλά και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός.

Ενώ και η αλλαγή στην εμφάνισή του ήταν εμφανής. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ξύρισε τα γένια του και άλλαξε τα μαλλιά του, κάτι που από τι φαίνεται ήταν καλή επιλογή μιας και του πηγαίνει.

Advertisement

Advertisement


Πηγή

Διαβάστε επίσης: