Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός ο πρωτοπόρος αμπελουργός Μανώλης Λουπάκης


Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός ο πρωτοπόρος αμπελουργός Μανώλης Λουπάκης


Η είδηση του θανάτου του Μανώλη Λουπάκη έφερε το θρήνο στους οικείους του και βύθισε στην θλίψη την τοπική κοινωνία του Δήμου Πλατανιά στην Κρήτη. Ο γνωστός σε όλους τους συντοπίτες του Μανώλης Λουπάκης ήταν πρωτοπόρος αμπελουργός και πολύ αγαπητός για το έργο του.

Η είδηση του θανάτου του Θλίψη στην τοπική κοινωνία σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Μανώλη Λουπάκη, πρωτοπόρου αμπελουργού, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια για το επιτυχημένο οινοποιείο “Κτήμα Λουπάκη” στις Καρρές του Δήμου Πλατανιά.

Καταξιωμένος έμπορος επιτραπέζιων σταφυλιών, στις αρχές της δεκαετίες του ’70, ο Μανώλης Λουπάκης προχώρησε στη δημιουργία πρότυπου γραμμικού αμπελώνα, μια πρακτική η οποία βραβεύτηκε εκείνη την εποχή. Σήμερα το Κτήμα Λουπάκη που το διαχειρίζονται το παιδιά του εκλιπόντος, ανάμεσά τους και η αντιδήμαρχος Πλατανιά Ασπασία Λουπάκη, αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα οινοποιεία, έχοντας μονάδα παραγωγής , τυποποίησης και εμπορίας κρασιού, το οποίο έχει αποσπάσει σειρά βραβεύσεων.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη και ώρα 2μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στις Καρρές Κισσάμου, όπου θα ψαλθεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ταφεί στο εκεί νεκροταφείο.


Διαφ.
Η κηδεία τοu θα γίνει την Πέμπτη και ώpα 2μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στις Καρρές Κισσάμου, όπου θα ψαλθεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ταφεί στο εκεί νεκροταφείο.Η είδηση του θανάτου του Μανώλη Λουπάκη έφερε το θρήνο στους οικείους του και βύθισε στην θλίψη την τοπική κοινωνία του Δήμου Πλατανιά στην Κρήτη. Ο γνωστός σε όλους τους συντοπίτες του Μανώλης Λουπάκης ήταν πρωτοπόρος αμπελουργός και πολύ αγαπητός για το έργο του.

Η είδηση του θανάτου του

Θλίψη στην τοπική κοινωνία σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Μανώλη Λουπάκη, πρωτοπόρου αμπελουργού, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια για το επιτυχημένο οινοποιείο “Κτήμα Λουπάκη” στις Καρρές του Δήμου Πλατανιά.

Καταξιωμένος έμπορος επιτραπέζιων σταφυλιών, στις αρχές της δεκαετίες του ’70, ο Μανώλης Λουπάκης προχώρησε στη δημιουργία πρότυπου γραμμικού αμπελώνα, μια πρακτική η οποία βραβεύτηκε εκείνη την εποχή.
Σήμερα το Κτήμα Λουπάκη που το διαχειρίζονται το παιδιά του εκλιπόντος, ανάμεσά τους και η αντιδήμαρχος Πλατανιά Ασπασία Λουπάκη, αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα οινοποιεία, έχοντας μονάδα παραγωγής , τυποποίησης και εμπορίας κρασιού, το οποίο έχει αποσπάσει σειρά βραβεύσεων.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη και ώρα 2μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στις Καρρές Κισσάμου, όπου θα ψαλθεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ταφεί στο εκεί νεκροταφείο.

Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11π.μ.

Από τα “Χανιώτικα νέα”, θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του.


Πηγή
Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: