Γιώργος Γεροντιδάκης: Δείτε τον για πρώτη φορά αγκαλιά με την κούκλα σύντροφό του


Γιώργος Γεροντιδάκης: Δείτε τον για πρώτη φορά αγκαλιά με την κούκλα σύντροφό του


Διαφ.Αν και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι από πολύ μικρή ηλικία μέσα στο χώρο της υποκριτικής, το μεγάλο ταλέντο του αναγνωρίστηκε και έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες που υποδύθηκε τον κακό “Μελέτη” με την πολυτάραχη ζωή και μας χάρισε μερικές από τις πιο συγκινητικές και άλλοτε τις πιο άγριες σκηνές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

Η σύντροφος του Γιώργου Γεροντιδάκη

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος θέλησε να τα γιορτάσει στο σπίτι του μαζί με την αγαπημένη του Άσπα και μερικούς ακόμη καλούς του φίλους.Ο ταλαντούχος ηθοποιός που διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής του καθώς πρωταγωνιστεί τόσο στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός” όσο και στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Γι’ αυτό και οι φορές που τον έχουμε δει να δημοσιεύει αναρτήσεις με την σύντροφό του Άσπα είναι ελάχιστες.

Χθες όμως, με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου Γεροντιδάκη, η νεαρή make up artist δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία θέλοντας να του ευχηθεί και δημοσίως “χρόνια πολλά” και εκείνος με τη σειρά του αναδημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: