Κολωνός: Η φpικιαστική λίστα με όσοuς είχε επαφή η 12χρονη – Από 20 έως 60 ετών, επιχειρηματίες, δικηγόροι, μηχανικοί και δημοσιογράφοι


Σοκ και φρίκη συνεχίζουν να δημιουργούν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό.


Διαφ.

Στις συνομιλίες και τα προφίλ των 212 χρηστών της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat, με τους οποίους αντάλλαζε μηνύματα ο 53χρονος βιαστής του κοριτσιού και μαστροπός Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη -όπως έχει καταθέσει η ίδια- επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την πρωτοφανή και φρικιαστική υπόθεση στα Σεπόλια.

Κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι η Αθηνά Ωνάση: Άβαφη, ατημέλητη και χωρίς σωματοφύλακες η χρυσή κληρονόμος (photo)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι η Αθηνά Ωνάση: Άβαφη, ατημέλητη και χωρίς σωματοφύλακες η χρυσή κληρονόμος (photo)

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», οι άνθρωποι που έστειλαν τουλάχιστον ένα μήνυμα είναι στην πλειοψηφία τους κάτω των 45 ετών. Ωστόσο, ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα ηλικίας 60 ετών, ενώ οι νεότεροι είναι 20 ετών.

Η αστυνομία γνωρίζει πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα των υπολογιστών ή άλλων συσκευών (IP) και των 212 χρηστών της εφαρμογής.

Παράλληλα, έχουν τα e-mails, και τα ψευδώνυμα (usernames) που χρησιμοποιούσαν, ενώ πέντε χρήστες είχαν καταχωρημένο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Όπως προκύπτει από τα προφίλ που είχαν στην εφαρμογή, δήλωναν μηχανικοί, σεφ, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ και δικηγόροι.

Οι περισσότεροι, όταν αντιλήφθηκαν ότι μιλούσαν με κορίτσι 12 ετών, διέκοψαν τις συνομιλίες, αλλά η Αστυνομία έχει στη λίστα της και αυτούς που δεν διέκοψαν αλλά αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου, επικοινώνησαν μέσω viber ή what’sApp και πήγαν στο ραντεβού με την ανήλικη.

Η ανήλικη έχει καταθέσει ότι βιάστηκε μέσα σε αυτοκίνητο από συνολικά 11 άτομα.

Τα τέσσερα έχουν ήδη εντοπιστεί, συνεπώς αναζητούνται άλλοι επτά βιαστές του παιδιού.

Άλλοι 3 άνδρες πήγαν μόνοι τους στη ΓΑΔΑ-Επικοινώνησαν και ενδεχομένως συναντήθηκαν μαζί της

Σημειώνεται, εξάλλου, πως χθες, Σάββατο 22/10 ακόμη τρεις άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Οι τρεις άνδρες φέρεται να συνομιλούσαν με τον διαχειριστή του προφίλ της ανήλικης σε διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της.

Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική ανακοίνωση, ανέφεραν ότι επικοινωνούσαν με το κορίτσι φέτος το καλοκαίρι. Αφού κατέθεσαν στις αστυνομικές Αρχές, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

 Κολωνός: Η φρικιαστική λίστα με όσους είχε επαφή η 12χρονη - Από 20 έως 60 ετών, επιχειρηματίες, δικηγόροι, μηχανικοί και δημοσιογράφοι

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως τρεις ημεδαποί στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: