Αποτpοπιασμός στη Νίκαια: Ηλικιωμένη κακοποιεί ετοιμοθάνατη γάτα στην οποία είχε ρίξει φόλα


Αποτροπιασμός στη Νίκαια: Ηλικιωμένη κακοποιεί ετοιμοθάνατη γάτα στην οποία είχε ρίξει φόλα


Διαφ.Νίκαια: Mε ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου, ήρθε στη δημοσιότητα με ένα video από την ΕΡΤ, μια ηλικιωμένη κακοποιεί μια ετοιμοθάνατη γάτα ρίχνοντας της φόλα. Να υπενθυμίσουμε ό,τι πριν από λίγους μήνες στην Αιδηψό, με ένα ακόμη περιστατικό με μια παρέα όπου “χρησιμοποίησε” ένα μικρό γατάκι για παιχνίδι. Ενώ, αθωώθηκε ο νεαρός που κλώτσησε γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό.

Νίκαια: Η ηλικιωμένη στο παρέλθον είχε καταδικαστεί για θανάτωση ζώου

Μάλιστα η 80χρονη είναι αυτή που είχε ρίξει νωρίτερα φόλα στην γάτα που σφάδαζε από τους πόνους στην αυλή της ηλικιωμένης στη Νίκαια. Η γυναίκα είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για θανάτωση ζώου ενώ στη γειτονιά της στη Νίκαια φέρεται να έχει ρίξει και άλλες φόλες στις γάτες της περιοχής.

Θεσσαλονίκη: Παρόμοιο περιστατικό πριν λίγες εβδομάδες με έναν διδάκτωρ που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι

Σε νέες εξελίξεις, στην υπόθεση του 39χρονου που πάτησε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη και το σκότωσε. Μάλιστα, υπήρξε βίντεο που κατέγραψε τον άνδρα, ο οποίος αφού πρώτα ήλεγξε γύρω του ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το μικρό γατάκι και έπειτα το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα. Παράλληλα, ένας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο του έναν σκύλο στη Θεσσαλονίκη και τον άφησε ημιλιπόθυμο στην άκρη του δρόμου.

Το άτυχο ζώο ξεψύχησε λίγο αργότερα, με τον δράστη να φεύγει βιαστικός από το σημείο. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο 39χρονος που ταυτοποιήθηκε γι’ αυτή την κτηνωδία με το γατάκι, φέρεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και να έχει διδάξει σε φοιτητές.

Ο δράστης έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως θα επαναληφθεί και αυτή την χρονιά.

Επιπλεόν, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: