Πολίτες πήραν περιπολικό που ήταν στο συνεργείο και έκοβαν βόλτες (vid)


Πολίτες πήραν περιπολικό που ήταν στο συνεργείο και έκοβαν βόλτες (vid)Ένα αδιανόητο περιστατικό με πολίτες να…κόβουν βόλτες με περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, στους δρόμους της Κηφισιάς , φέρνει στην δημοσιότητα το L&O.

Διαφ.
Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο, στο πεpιπολικό επιβαίνοuν δυο άτομα που δεν φορούν υπηρεσιακές στολές. Ο ένας από αυτούς φοράει κόκκινη μπλούζα και χακί σ...

Ένα αδιανόητο περιστατικό με πολίτες να…κόβουν βόλτες με περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, στους δρόμους της Κηφισιάς , φέρνει στην δημοσιότητα το L&O.Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο, στο περιπολικό επιβαίνουν δυο άτομα που δεν φορούν υπηρεσιακές στολές. Ο ένας από αυτούς φοράει κόκκινη μπλούζα και χακί σορτσάκι, ενώ ο δεύτερος, μαύρη ζακέτα με κουκούλα και μαύρο σορτσάκι. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα μάλιστα, τα δυο άτομα, οδηγούν εναλλάξ το περιπολικό, προφανώς για να…βιώσουν την εμπειρία οδήγησης του οχήματος.

Η συγκεκριμένη εικόνα, είναι πρωτοφανής και αναμένεται άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες διερεύνησης ευθυνών.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το L&O, οι δυο πολίτες που οδηγούν φέρονται να είναι ιδιοκτήτες συνεργείου αυτοκινήτων που αστυνομικοί είχαν πάει το περιπολικό για επισκευή.

 


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...