Ξύρισε τα μαλλιά της και πάει για εγχείρηση – Το ηχηρό μήνυμα που πέρασε


Ξύρισε τα μαλλιά της και πάει για εγχείρηση – Το ηχηρό μήνυμα που πέρασε«Τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κάνεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια» – Δείτε το νέο βίντεο της Ρεγγίνας Μακέδου στο Instagram

Διαφ.
Σύμφωνα με πληpοφοpίες από protothema.gr, η Ρεγγίνα Μακέδοu συνεχίζει με περίσσια δύναμη και θάρρος, τον δύσκολο αγώνα που δίνει με τη λευχαιμία,

«Τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κάνεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια» – Δείτε το νέο βίντεο της Ρεγγίνας Μακέδου στο InstagramΣύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, η Ρεγγίνα Μακέδου συνεχίζει με περίσσια δύναμη και θάρρος, τον δύσκολο αγώνα που δίνει με τη λευχαιμία,

Με ένα νέο βίντεο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρεγγίνα Μακέδου έδειξε το ξυρισμένο κεφάλι της και πέρασε για ακόμη μία φορά, το μήνυμά της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πρόσφατα, η κοπέλα αποκάλυψε ότι υπήρξε υποτροπή και θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών μιας και ο συμβατός δότης έχει βρεθεί.

Στο βίντεο που ανάρτησε, η Ρεγγίνα Μακέδου έδειξε τα μαλλιά της όπως ήταν «πριν» και «μετά» το ξύρισμα, το οποίο έπρεπε να γίνει, λόγω των θεραπειών που θα ακολουθήσει.

Στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε:

«Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θέλουμε… Η μέρα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κάνεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες…. Το χάρηκα την πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα! Η δύναμη είναι μέσα μας! Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας! Η θηλυκότητα δεν δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!! Η μάχη που Δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα».

«Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ! Γίνετε δότες μυελού των οστών… ένας από εσάς θα σώσει εμένα… Σας ευχαριστώ!».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...