Δανάη Μπάρκα: Έμεινε με ανοιχτό το στόμα με το νέο spoiler για τη Γη της Ελιάς – News


Το πρωί της Τρίτης (18/1), η Δανάη Μπάρκα πληροφορήθηκε για ένα νέο spoiler για τη Γη της Ελιάς, και για ακόμα μία φορά κατάφερε να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Αυτή τη φορά δεν αφορούσε το γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου αλλά ένα άλλο ζευγάρι.


Διαφ.
Το πρωί της Τρίτης (18/1), η Δανάη Μπάρκα πληροφορήθηκε για ένα νέο spoiler για τη Γη της Ελιάς, και για ακόμα μία φορά κατάφερε να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Αυτή τη φορά δεν αφορούσε το γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου αλλά έ...

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως η Αθηνά και ο Ιάκωβος θα έρθουν πάρα πολύ κοντά και μάλιστα οι δυο τους θα πραγματοποιήσουν μία κοινή εξόρμηση στο Σούνιο καθώς την ίδια στιγμή έχουν την ευλογία της Μαρίας (δείτε εδώ τι θα γίνει όταν μάθει η Αθηνά την αλήθεια για τον Ιάκωβο).

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – Spoiler 18/1: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Το σοκ της Δανάης Μπάρκα με το spoiler για τη Γη της Ελιάς

Οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς στο MEGA για σήμερα (18/1)

Επεισόδιο 128

Η Αρετή κάνει μια τελευταία προσπάθεια να φέρει τον Στάθη κοντά της. Η Άννα και ο Λεωνίδας συναντιούνται μόνοι τους στο σπίτι της και δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Ο Αποστόλης ζηλεύει πολύ τον Ανέστη, η Ευτυχία όμως τον διαβεβαιώνει ότι δεν τον βλέπει πλέον ερωτικά. Οι τύψεις πνίγουν την Ιουλία και τον Γιώργη, και αποφασίζουν να μιλήσουν στον Ιάκωβο μόλις γυρίσουν από το Παρίσι για κάτι που έκαναν ερήμην του.

Ο Θεοδόσης πιέζει τη Μαργαρίτα να συγκατοικήσουν και οι προσπάθειές του αρχίζουν σιγά σιγά να αποδίδουν καρπούς. Ο Ισίδωρος αλλάζει τη διαθήκη του και αφήνει το 50% της περιουσίας του στην Αντιγόνη.

Όταν ενημερώσει τον Μάνο, θα έρθουν σε τεράστια ρήξη. Ο Πότης βλέπει φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλικής στο κινητό της Άννας και τη δείχνει στον Στάθη.


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...