Βασίλης Ρουσόπουλος: Ο γιος της Μάρας Ζαχαρέα έγινε 26 χρονών και μοιάζει εκπληκτικά στον πατέρα του


Βασίλης Ρουσόπουλος: Ο γιος της Μάρας Ζαχαρέα έγινε 26 χρονών και μοιάζει εκπληκτικά στον πατέρα του


Διαφ.
Η Μάρα Ζαχαρέα έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της Βασίλη Ρουσόπουλο και φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί του.Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star είναι αρκετά ενεργή στα social media, ...Η Μάρα Ζαχαρέα έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της Βασίλη Ρουσόπουλο και φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί του.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star είναι αρκετά ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας συνήθως στιγμιότυπα από τη δουλειά και την καθημερινότητά της, περιστασιακά ταξίδια και διακοπές και τα ντυσίματα που επιλέγει. Ωστόσο, κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την οικογένειά της, και ιδιαίτερα τα δύο παιδιά της Βασίλη και Άννα που έχει αποκτήσει με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Το περασεμένο Σαββατοκύριακο, η Μάρα Ζαχαρέα έκανε μια εξαίρεση και ανάρτησε σε story μια φωτογραφία από έξοδο με τον γιο της και τη φίλη της, επίσης δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η παρέα βρέθηκε σε ιταλικό εστιατόριο στο Κολωνάκι και η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε ένα κομψό outfit με σατέν μπλε και μαύρο pattern, και φόρεσε ασορτί στέκα στα μαλλιά της, ενώ στο βάθος του τραπεζιού βλέπουμε τον γιο της Βασίλη.

Δείτε τη φωτογραφία
Μάρα Ζαχαρέα

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...