Θύμα απάτης η Έφη Ρασσιά – Κυκλοφόρησε φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη [φωτο]


Θύμα απάτης η Έφη Ρασσιά – Κυκλοφόρησε φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη [φωτο]


Διαφ.
Θύμα απάτης η Έφη Ρασσιά - Κυκλοφόρησε φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη [φωτο] Σε μπελάδες έχει μπει ξανά η Έφη Ρασσιά που γνωρίσαμε ως «Βάλια Χάσκα» στο...Σε μπελάδες έχει μπει ξανά η Έφη Ρασσιά που γνωρίσαμε ως «Βάλια Χάσκα» στο «Καφέ της Χαράς».

Η νεαρή ηθοποιός που δεν… φημίζεται για την εξάρτησή της από τα social media, καλείται ξανά να αντιμετωπίσει ακραίες αναρτήσεις με το όνομά της σε ένα μέσο στο οποίο μάλιστα δεν διατηρεί καν δικό της προσωπικό λογαριασμό.

Στο instagram έχουν φτιαχτεί ψεύτικοι λογαριασμοί με το όνομά της, ορισμένοι εκ των οποίων αναρτούν φωτογραφίες της -προφανώς πειραγμένες στο Photoshop- οι οποίες παρουσιάζουν την ηθοποιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Efie Rassia (@efie_rassia)


Ακόμα, υπάρχουν αναρτήσεις με τεστ εγκυμοσύνης με θετικό αποτέλεσμα και λεζάντα «Ξανά έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Efie Rassia (@efie_rassia)


Είναι άγνωστο αν η ίδια έχει ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες αναρτήσεις καθώς είναι σχετικά καινούργιες, ωστόσο μερικούς μήνες πριν είχε μοιραστεί με τους φίλους της στο Facebook:

Λυπάμαι πάρα πολύ που υπάρχουν ψεύτικα προφίλ μου στο Instagram ή προφίλ που γράφουν «fan page» κάτω, με ψιλά γράμματα και όχι ευδιάκριτα στο όνομα του προφίλ, παραπλανώντας έτσι όποιον κάνει follow.

Το λέω για μια ακόμη φορά, δεν έχω Instagram, έχω μόνο Facebook και αν κάνω Instagram -από δική μου απόφαση κι όχι εκβιαστικά από ψεύτικα προφίλ- θα βάλω το link δημόσια στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook.

Αυτό το δημοσιεύω ελπίζοντας πραγματικά να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και παραπλάνηση, γιατί είναι άδικο προς όποιον καλόπιστα κάνει follow σε τέτοιες σελίδες πιστεύοντας πως είναι δικές μου.

πηγη: dailymedia.com.gr

Διαβάστε περισσότερα...