Συντετριμμένη η Σία Κοσιώνη με το θάνατο της Φώφης Γεννηματά: «Νιώθω ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο»


Συντετριμμένη η Σία Κοσιώνη με το θάνατο της Φώφης Γεννηματά: «Νιώθω ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο»


Διαφ.
Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. ...Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός από τις 11 Οκτωβρίου, καθώς είχε παρουσιάσει υποτροπή η βασική της νόσος.

Όπως είναι αναμενόμενο η είδησή του θανάτου της Φώφης Γεννηματά είναι πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης.

Η Σία Κοσιώνη μέσα από τον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Η είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά μας σόκαρε και μας αιφνιδίασε όλους. Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες νιώθουμε ένα βάρος στο στέρνο σήμερα. Προσωπικά νιώθω ότι αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

«Δεν απασχόλησε ποτέ. Δεν κλάφτηκε ποτέ για το πρόβλημα της, ώστε να επιχειρήσει με αυτό τον τρόπο να γίνει συμπαθής ανθρώπινα ή πολιτικά… Παρά το γεγονός ότι η Φώφη Γεννηματά δεν τα κατάφερε, δίνει θάρρος σε πολύ κόσμο, γιατί δεν είναι ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες. Το αντιμετώπιζε πολλά χρόνια κα αυτό δεν την έκαμψε από το να ζει μια ζωή γεμάτη, να χαίρεται τα παιδιά και την οικογένειά της, τη δουλειά της και να είναι ένας άνθρωπος που μέχρι να την αναγκάσει η αρρώστια ήταν όρθια και δυνατή», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σία Κοσιώνη για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...